Huur al een instrument vanaf €3,- per maand!

Een instrument kopen is vaak erg kostbaar. Via muzikaalcapelle.nl bieden wij leerlingen en muzikanten de mogelijkheid om al voor 3,- euro per maand een instrument te huren. De hoogte van de huur is afhankelijk van het soort instrument en de bijbehorende aanschafwaarde. Het onderhoud aan het instrument is inbegrepen in de huurprijs, ook hier heb je dus geen kosten aan.

Tarieven per 1 januari 2017

Trompet - Bugel - Cornet € 8,- per maand
Klarinet € 6,- per maand
Dwarsfluit € 7,- per maand
Hoorn € 9,- per maand
Bariton - Euphonium € 9,- per maand
Blokfluit € 3,- per maand
Tuba € 10,- per maand
Trombone € 10,- per maand
Saxofoon € 8,- per maand

Een muziekinstrument huren, wat zijn de voordelen?

Voor het gebruik van een muziekinstrument is vaak meer nodig dan het instrument alleen. Verbruiksmaterialen als ventielolie, buizenvet en rieten zijn tevens via de verhuurder verkrijgbaar, ook dit is verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen.

Staat jouw instrument niet in het overzicht? Stuur jouw verzoek naar de verhuurder, dan neemt deze zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

* Instrumenten worden beschikbaar gesteld / verhuurd door Muziekvereniging EMM Capelle en kunnen gehuurd worden voor een periode van minimaal één schooljaar. Voor het huren van een instrument zijn de voorwaarden van Muziekvereniging EMM Capelle van toepassing. De huurder gaat het contract aan met Muziekvereniging EMM Capelle, muzikaalcapelle.nl is hierin geen partij.

Download hier de huurvoorwaarden.

Ik wil een instrument huren

Je hebt een keuze gemaakt en wilt graag een instrument huren? Vul onderstaande formulier zo compleet mogelijk in. De aanvraag zal automatisch worden doorgestuurd naar de verhuurder, na ontvangst neemt de verhuurder contact op om de laatste verhuur details en instrument overdracht te bespreken.


Instrument huren

Contactgegevens
Instrument
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
;